Пятница, 20 Сентября 2024 года, 11:44
Просмотров: 23 шт.

Стройка → 5 ключових переваг вікон із профілю REHAU. Поради спеціалістів Аліас при виборі вікон в Запоріжжі


5 ключових переваг вікон із профілю REHAU. Поради спеціалістів Аліас при виборі вікон в Запоріжжі

*****

Продукція REHAU стала символом лідерства на українському ринку віконних систем, отримавши високу оцінку споживачів. Заслугою цього є ретельний контроль за якістю виробів, що дозволило компанії заслужити довіру і симпатії клієнтів. Компанія REHAU надає величезного значення задоволенню ключових потреб своїх користувачів – забезпеченню затишку, комфорту та безпеки в будинку, невпинно впроваджуючи інноваційні рішення в асортимент віконних систем. Все це робить пластикові вікна у Запоріжжі від компанії Аліас https://www.alias.zp.ua/uk/cina-na-vikna затребуваними серед покупців.

Віконні системи профілю REHAU – німецька якість з міжнародним визнанням 

На північно-східній частині Баварії у 1948 році було засновано компанію Рехау. Основна спеціалізація компанії – виробництво полімерних матеріалів для меблевої, автомобільної та авіаційних галузей. Вікна Рехау в Запоріжжі https://www.alias.zp.ua/uk/vikna-rehau заслужили визнання вже давно і протягом багатьох років утримують позицію провідного світового виробника пластикових систем для вікон та дверей завдяки своїм технологічним досягненням та інноваціям. Завод REHAU демонструє високу виробничу культуру, бездоганну чистоту та німецьку дисципліну в управлінні процесами та є одним із найкращих світових виробників віконних профілів. Віконні профілі, виготовлені в Україні, не поступаються якістю продукції, що виробляється в Німеччині. Кожен профіль REHAU проходить суворі випробування і має всі необхідні сертифікати.

У чому полягає перевага віконних профілів REHAU в порівнянні з іншими брендами?

 1. Тривалість експлуатації профілів REHAU - 60 років

Ключ до високої якості профілю полягає в унікальній запатентованій формулі суміші. Так само, як якісний хліб не може бути випечений без відмінного борошна, так і міцний профіль незмінно вимагає використання першокласної сировини та добавок. Безперервні інвестиції в науково-дослідну та дослідно-конструкторську діяльність сприяють покращенню формули, що призводить до кращих результатів у цій галузі.

Виробництво віконних систем від компанії REHAU відбувається з використанням кальцій-цинкових компонентів, завдяки чому виключається присутність свинцю у складі. В основі стратегії лежить співпраця виключно з перевіреними постачальниками, а також постійний контроль якості комплектуючих у корпоративній лабораторії, що гарантує надійність та тривалий термін служби виробів. Довговічність профілів REHAU підтверджена результатами тестів та оцінена у 60 років.

2. Вікна із профілю REHAU: стійкість кольору до 60 років

Пластикові вікна з профілю REHAU відрізняються привабливим білим кольором, що символізує чистоту та вишуканість. Такі вікна не схильні до появи жовтих або коричневих плям, які неможливо відмити, навіть під впливом сильного сонця або міського смогу. Ця стабільна якість кольору забезпечується завдяки використанню запатентованої формули профілю REHAU. Розробка та покращення цієї формули тривають понад 60 років. Високоякісні компоненти та суворе дотримання технологічних процесів дозволяють гарантувати, що початковий білий колір вікон зберігатиметься протягом усього періоду експлуатації.

3. Поверхня профілю REHAU – символ інновацій

  • Поверхня профілю REHAU має гладку структуру, що запобігає поглинанню забруднень. Це полегшує догляд за вікнами та повертає їм чудовий зовнішній вигляд після кожного чищення. Домогосподарки оцінять простоту у догляді.
  • Унікальна форма штапика профілю REHAU сприяє мінімізації скупчення пилу в найпомітніших місцях – кутах віконної рами. Маленька щілина, що утворюється між штапиком і основною частиною профілю, дозволяє видаляти пил легко.
  • Для підтримки первозданної чистоти та білизни вікон REHAU достатньо мити їх водою з додаванням стандартного миючого засобу двічі на рік. Це дозволить зберегти ідеальний стан профілю протягом терміну служби, який становить шістдесят років.

4. Модні тенденції віконних конструкцій від РЕХАУ

Вікна набувають все більшого значення в оформленні інтер'єру будівлі. Власники житла більше не приховують вікна за важкими та легкими фіранками. Тепер вікно служить не лише джерелом світла, а й є важливою частиною сучасного дизайну, підкреслюючи унікальність та стиль приміщення.

Компанія REHAU, що займається розробкою систем віконних профілів, відгукується на запити користувачів, що прагнуть функціональності та естетики. Пропозиції компанії включають різноманітність моделей: від вікон із округлими, комфортними формами до моделей з прямими, з косими гранями, які бездоганно вливаються у будь-яку обстановку, посилюючи відчуття гармонії та світла. Застосування технологій односторонньої та двосторонньої ламінації, а також використання профілів, пофарбованих у масі, дозволяє створювати не тільки функціональні, а й візуально привабливі віконні рішення, що підкреслюють унікальність кожного інтер'єру.

5. Різноманітність продукції для різних бюджетів

Різноманітність продуктів компанії REHAU дозволяє знайти ідеальне рішення для будівель будь-якого типу та призначення: від елітних житлових комплексів та ексклюзивних пентхаусів до приватних резиденцій та заміських будинків. Профілі REHAU ефективно застосовуються у навчальних закладах, включаючи школи та дитячі садки, а також забезпечують комфорт у медичних закладах, таких як лікарні та поліклініки.

Продукція REHAU здатна задовольнити потреби найвибагливіших клієнтів, включаючи тих, хто має обмежені кошти. У всіх системах зберігається чудова німецька якість, яка забезпечує комфорт та тепло на багато років.


Що виділяє якісні вікна із профілю REHAU

Профіль вікна, навіть найвищої якості, сам не гарантує переваги готового виробу. Невід'ємними умовами є суворе дотримання виробничих технологій, застосування комплектуючих, схвалених виробником системи, бездоганне регулювання обладнання та високий рівень кваліфікації збирачів та установників, що в сукупності забезпечує високу якість вікон.

Справжні вікна REHAU можуть бути названі такими, тільки якщо в їхньому складі присутні виключно комплектуючі, рекомендовані виробником системи та спеціальні випробування. Це стосується, перш за все, армування, ущільнень та сполучних елементів, які безпосередньо впливають на тривалість служби та функціональність вікна. Деякі виробники, на жаль, прагнуть заощаджувати на цих компонентах. Перед покупкою вікна дуже важливо перевірити, що форма та товщина сталевого армування відповідають проектним вимогам REHAU. Рекомендації щодо розмірів стулок ґрунтуються на характеристиках міцності армування певного профілю та товщини. Мінімальна товщина армування стандартного вікна REHAU повинна становити щонайменше 1,5 мм. Якщо цих умов не дотримуються, не можна гарантувати коректну роботу вікна, особливо в умовах низьких температур.


profitinvesting
Блог им. profitinvesting
Рейтинг записи
  0  

←Туда  Сюда→
Авторизуйтесь или зарегистрируйтесь, чтобы иметь возможность комментировать записи!


Категории

Товары и Услуги  Авто  Отдых  Здоровье  Hi-Tech  Стройка  Fashion  Разное  Домашний очаг  Бизнес  Общество  Кухня  Образование  Флора и фауна  Музыка и кино  Спорт  Туризм  Хобби  География  Позитив  Наука и Техника  Карьера  Теория жизни  История  Знаменитости  Творчество  Отношения  Фольклор  Религия  Право  Астрономия  Мистика 


Облако тегов



TOP Блоггеры

profitinvestingprofitinvesting
Записей: 3777

webweb
Записей: 741

begtopmerbegtopmer
Записей: 648

sorokasoroka
Записей: 611

ShaDeRzzShaDeRzz
Записей: 242

little_fairylittle_fairy
Записей: 164

nomeNNescionomeNNescio
Записей: 153

savchenkosavchenko
Записей: 98

BeautyPROFBeautyPROF
Записей: 94

Jetos2Jetos2
Записей: 78

DiezelSun2DiezelSun2
Записей: 73

KisaMurMurKisaMurMur
Записей: 62

Весь список

Последние комменты

  • Serrt написал(а):
    Я бы керамику выбрал. Потому что с пленкой очень много заморочек. Да и желтеет она со временем. А с ...
  • Volk написал(а):
    Вот именно для этого керамика и нужна. Она отлично сохраняет блеск и цвет автомобиля. И от сколов и...
  • Argon написал(а):
    Я не сделал и уже пожалел. Машине еще двух лет нет, а она совсем вид потеряла. Блеск у кузова пропал...
  • Volk написал(а):
    Не откладывайте покупку на осень. Там ведь явно цены будут выше - в сезон всегда так. А сейчас наобо...
  • Argon написал(а):
    В том то все и дело! Изделия из кожи нужно покупать только в проверенных магазинах, так как чем выше...

Котлы тления Bullerjan - тепло в каждый дом