Четверг, 15 Августа 2024 года, 9:30
Просмотров: 92 шт.

Здоровье → Які продукти дпоможуть покращити чоловічу силу


Які продукти дпоможуть покращити чоловічу силу

*****

Грамотно організований раціон впливає на стійкість психіки, зміцнює нервову систему, підтримує хороше здоров'я, зумовлює збереження нормальної ваги. Ці фактори надають позитивний вплив на нормалізацію функцій чоловічої сечостатевої системи.

Причини зниження потенції

На ослаблення еректильної функції негативно впливає комплекс факторів, як фізіологічних, так і психологічних.

  1. Захворювання серцево-судинної системи безпосередньо пов'язаної з кровообігом. При гіпертонії чи розвитку атеросклерозу спостерігається погіршення потенції. 
  2. Гормональний дисбаланс. Часто призводить до еректильної дисфункції зниження рівня тестостерону. 
  3. Зайва вага. При ожирінні погіршується психологічний стан, виникають проблеми у роботі серця та судин, змінюється концентрація тестостерону. 
  4. Хронічна втома, стресові ситуації, тривожність призводять до зниження сексуального бажання. 
  5. Куріння, сидячий спосіб життя, надмірне вживання алкоголю, незбалансоване харчування помітно погіршують потенцію. 
При виявленні одного або кількох подібних проявів з метою покращення сексуального здоров'я потрібно не лише змінити свій розпорядок та раціон. Варто звернутися до досвідчених спеціалістів за консультацією та допомогою, які можуть порекомендувати Віагра Cenforce 100 мг.

Продукти корисні для потенції


При продуманому меню можна зберегти на довгі роки функціонування сечостатевої системи. Для поліпшення потенції спроживайте до раціону продукти, до складу яких входять корисні для чоловіків вітаміни:

  1. Аскорбінова кислота (C). Підвищує кровообіг, що сприяє покращенню потенції. Захищає клітини, які продукують сперму від пошкоджень. Велика кількість цього вітаміну виявлена ​​у цитрусах, броколі, перці (зеленому, червоному). Міститься аскорбінова кислота в білокачанній капусті, ківі, полуниці.
  2. Токоферол (E). Відомий як сильний антиоксидант, що забезпечує збереження у здоровому стані клітин статевих органів. Міститься цей вітамін у горіхах (наприклад, у фундуку, мигдалі), соняшниковій олії, авокадо, пшеничних зародках.
  3. Кальциферол (D). Сприяє нормалізації концентрації тестостерону, що зумовлює збереження здорової потенції. Є вітамін D у молочних продуктах, сортах жирної риби (наприклад, у сардинах, лососі), яєчних жовтках, печінці.
  4. Фолієва кислота (B9). Цей вітамін допомагає функціонуванню серцево-судинної системи, а також він потрібен для нормального процесу вироблення сперми і статевих гормонів. Знаходиться в листових овочевих культурах зеленого кольору (наприклад, у руколі, шпинаті), бобових, яйцях, цитрусах, печінці.

Необхідно враховувати, що продукти, що покращують потенцію, повинні також містити різноманітні мінерали та важливі для організму кислоти:

  1. Цинк. Бере участь у виробленні сперми та тестостерону. Присутній Zn в горіхах, морепродуктах, бобових, соняшниковому та гарбузовому насінні, злаках, м'ясі. 
  2. Магній. Сприяє регулюванню метаболізму, відіграє важливу роль у синтезі тестостерону. Входить Mg до складу шпинату, горіхів, бобових, вівсянки, риби, броколі. 
  3. Аргінін. Важлива для еректильної функції амінокислота, яка сприяє розслабленню судин та забезпечує покращення кровообігу. Міститься в бобах, насінні, мигдалі, арахісі, сьомзі, тунці, сардинах, м'ясі. 
  4. Омега-3 жирна кислота. Ця сполука зменшує осередки запалення, допомагає підвищити кровотік, зберігає в нормі функціонування серцево-судинної системи. Такі прояви є корисними для потенції. Виявлено Омега-3 у лісових і волоських горіхах, жирній рибі, рослинних (канола (рапсове), лінолеве, оливкове) оліях, насінні льону та шавлії іспанської (чиа біла).

Продукти, що дозволяють покращувати потенцію, надають сприятливий вплив насамперед на нормальне продукування тестостерону. Цей статевий гормон підтримує ерекцію, стимулює лібідо, бере участь у виробленні сімяної рідини.


profitinvesting
Блог им. profitinvesting
Рейтинг записи
  0  

←Туда  Сюда→
Авторизуйтесь или зарегистрируйтесь, чтобы иметь возможность комментировать записи!


Категории

Товары и Услуги  Авто  Отдых  Здоровье  Hi-Tech  Стройка  Fashion  Разное  Домашний очаг  Бизнес  Общество  Кухня  Образование  Флора и фауна  Музыка и кино  Спорт  Туризм  Хобби  География  Позитив  Наука и Техника  Карьера  Теория жизни  История  Знаменитости  Творчество  Отношения  Фольклор  Религия  Право  Астрономия  Мистика 


Облако тегов



TOP Блоггеры

profitinvestingprofitinvesting
Записей: 3775

webweb
Записей: 741

begtopmerbegtopmer
Записей: 648

sorokasoroka
Записей: 611

ShaDeRzzShaDeRzz
Записей: 242

little_fairylittle_fairy
Записей: 164

nomeNNescionomeNNescio
Записей: 153

savchenkosavchenko
Записей: 98

BeautyPROFBeautyPROF
Записей: 94

Jetos2Jetos2
Записей: 78

DiezelSun2DiezelSun2
Записей: 73

KisaMurMurKisaMurMur
Записей: 61

Весь список

Последние комменты

  • Serrt написал(а):
    Я бы керамику выбрал. Потому что с пленкой очень много заморочек. Да и желтеет она со временем. А с ...
  • Volk написал(а):
    Вот именно для этого керамика и нужна. Она отлично сохраняет блеск и цвет автомобиля. И от сколов и...
  • Argon написал(а):
    Я не сделал и уже пожалел. Машине еще двух лет нет, а она совсем вид потеряла. Блеск у кузова пропал...
  • Volk написал(а):
    Не откладывайте покупку на осень. Там ведь явно цены будут выше - в сезон всегда так. А сейчас наобо...
  • Argon написал(а):
    В том то все и дело! Изделия из кожи нужно покупать только в проверенных магазинах, так как чем выше...

Столярные изделия в Мариуполе