Онлайн-ресторан Smaki-maki пропонує чудову піцу, приготовану за класичними італійськими технологіями у величезній кам'яній печі. Тонкощі мистецтва приготування піци в створенні кулінарного шедевра з хрусткою скоринкою, м'яким тестом і соковитою начинкою. Ніжний сир ні в якому разі не повинен підгоріти, а тільки розплавитися від високої температури.
Основа італійської піци - проста «Маргарита». Це азбука смаку, з якої слід почати знайомство зі світом високої кухні. Замовте просту «Маргариту» без добавок щоб оцінити якість ресторану. У будь-якому незнайомому ресторані спочатку замовляйте «Маргариту». Щоб оцінити майстерність шеф кухаря замовте класичну піцу «4 сиру». Приготування цієї піци вимагає особливої майстерності, адже смак кожного сиру повинен зберегтися і відчуватися. При приготуванні в високотемпературній печі ви зможете в повній мірі оцінити переваги цієї розкішної страви. Наступними стравами для дегустатора і тонкого цінителя повинні стати «Парма», «Пепероні» і «Болоньєзе». Це класичні італійські рецепти з максимально багатим, вираженим смаком. Якщо ви зуміли оцінити класичні смаки, можете вважати себе експертом і замовляти будь-яку піцу, хоч з ананасами. Наш кухар вас не розчарує, ресторан пропонує спробувати все нові рецепти для витончених дегустаторів.
Найкращий температурний режим для випікання піци за італійською технологією можливий тільки в купольній кам'яній печі. Особлива циркуляція гарячого повітря в напіввідкритому вогнищі дозволяє блискавично пропекти заготовки без висушування ніжною начинки. Тільки в кам'яній печі класична піца може зберегти соковитість і свіжість. Дотримання автентичних технологій особливо важливо для сирних страв, зелені і томатів - основи класичної італійської кухні. При випіканні в печі зберігаються всі вітаміни і корисні жирові кислоти, антиоксиданти. На правильний прогрів печі йде більше години.
Час випікання класичної італійської піци в прогрітій кам'яній печі становить близько 3 хвилин. За цей час основа повністю пропікається, а начинка прогрівається і схоплюється розплавленим сиром. Робоча температура всередині кам'яної печі становить 300 - 400 градусів. Випікання піци за італійською технологією в високотемпературній відкритій печі вимагає майстерності кухаря і особливого тонкого чуття. Приготування страв італійської кухні за оригінальними рецептами - це індивідуальний і особистий процес.
Навіть в Майамі - батьківщині американських харчових технологій, в ресторани класичної італійської кухні з кам'яної піччю, стоять довгі черги, а столики на вечір замовляють за тиждень. Тому що італійська піца у виконанні шеф-кухаря - це витвір мистецтва і справжнє свято.
В інших технологіях з використанням електричних і газових печей, температура не піднімається вище 220 градусів і час випікання піци 8-15 хвилин. За цей час сир спікається і вітаміни в свіжих овочах не зберігаються. Існують навіть конвеєри для випікання піци в низькотемпературному режимі. Це американська технологія і вона дозволяє випікати одночасно багато піц майже без участі людини.
Любите піцу? Ви можете замовити піцу з онлайн-ресторану Smaki-maki на будь-яку зручну адресу і навіть за межі міста. Замовлення піци з доставкою незамінний варіант при організації свят, дружніх посиденьок, пікніків і культурних програм, екскурсій. Швидка доставка піци до 29 хвилин дозволяє моментально організувати гаряче харчування для дитячих свят на виїзді. У нас Ви також можете замовити суші, роли, салати, супи та десерти. Влаштуйте романтичний вечір з ресторанною їжею без найменших турбот.
Я бы керамику выбрал. Потому что с пленкой очень много заморочек. Да и желтеет она со временем. А с ...
Вот именно для этого керамика и нужна. Она отлично сохраняет блеск и цвет автомобиля. И от сколов и...
Я не сделал и уже пожалел. Машине еще двух лет нет, а она совсем вид потеряла. Блеск у кузова пропал...
Не откладывайте покупку на осень. Там ведь явно цены будут выше - в сезон всегда так. А сейчас наобо...
В том то все и дело! Изделия из кожи нужно покупать только в проверенных магазинах, так как чем выше...