Европарламент поддержал выделение 50 млрд евро помощи Киеву


Главная -> Новости -> Новости Мариуполя и области

17 Октября 2023, 19:31


Европарламент поддержал выделение 50 млрд евро помощи Киеву - но с оговорками, - Deutsche Welle
Европарламент поддержал выделение 50 млрд евро помощи Киеву
Евродепутаты требуют, чтобы средства из Фонда расходовались только в рамках последовательного плана реконструкции Украины, а Киев и Брюссель должны отчитываться обо всех шагах, направленных на помощь Украине с привлечением средств Фонда.

За создание специального Фонда помощи Украине проголосовали 512 депутатов Европарламента при 45 проголосовавших "против" и 63 воздержавшихся.

Просмотров: 2119

Новости Мариуполя, области и всей Украины: события, происшествия, спортивные мероприятия.


Loading...



Комментарии к новости


Пользователь
hbq2024-01-28 21:41:30

STELI.UA – ваш ідеальний інтернет-майданчик для вибору та придбання всього необхідного для натяжних стель. Ми є зручною та надійною платформою, яка об'єднує різноманітні магазини та компанії, що спеціалізуються на виробництві та продажу матеріалів та аксесуарів для натяжних стель.

Наш сервіс пропонує величезний асортимент товарів, що дозволяє зручно та швидко знайти всі необхідні матеріали для монтажу натяжних стель. У нашому каталозі ви знайдете тканини, профілі, гардини, вставку, кріплення та багато інших необхідних комплектуючих. Ми гордимося високою якістю продукції та надійністю постачальників, що забезпечується нашими партнерами.

Наш інтернет-магазин працює не лише для Києва, але і для всіх міст України. Ми забезпечуємо швидку доставку в усі регіони, щоб ви могли насолоджуватися якісними матеріалами для натяжних стель прямо в своєму місті.

Обирайте STELI.UA – ваш партнер у створенні ідеального дизайну натяжних стель з високоякісних матеріалів!








Отметьте изображения домов:
501913267044




Предприятия Мариуполя

VIP  Новые

Все предприятия →


Сделай правильный выбор!